categorieën

zoeken

recente Blogs

charles stanley

authorpic Charles Stanley (geboren op 25 September, 1932) is de pastoor van de "First Baptist Church Atlanta" in Atlanta, Georgia. Hij is de oprichter en president van "In Touch Ministries". Dr. Stanley is ook voorzitter geweest van de "Southern Baptist Convention" van 1984 tot en met 1986.
(pagina 1 of 6)   
« Vorige
  
1
  2  3  4  5  volgende »

 Artikelen van deze auteur

In Touch 52 (video studie)

Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "Hij redde ons omdat Hij ervoor koos. Hij koos ervoor om ons te redden, want Hij weet dat we niet perfect worden".
Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "Als we ons aan Hem overgeven, dan is er niets of niemand dat Gods doel in je leven kan tenietdoen als jij je leven overgeeft aan Hem, en Hem je leven laat controleren".

In Touch 50 (video studie)

Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "Het doel is om geduld te ontwikkelen om wijze en nuttige beslissingen te maken. Zodat we sterke, langdurige relaties kunnen bouwen".
Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "De Heilige Geest leeft in ons, om ons klaar te maken en toe te rusten om alles op een goddelijke manier af te handelen".
Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "Wat gebeurt er als we onze eigen verlangens volgen in plaats van Gods wil?".

In Touch 47 (video studie)

Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "De krachtige eigenschap van geduld".

In Touch 46 (video studie)

Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "God heeft het beste wat u zich maar kunt voorstellen voor u gepland.".

In Touch 45 (video studie)

Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "Satans brandende pijlen afweren (deel 4)".
Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "De kracht om stand te houden tijden een aanval van satan (deel 3)".

In Touch 43 (video studie)

Dit is een preek van "In Touch Ministries". Het onderwerp van deze preek: "Hoe overleef ik een aanval van satan? (deel 2)".
(pagina 1 of 6)   
« Vorige
  
1
  2  3  4  5  volgende »

site menu

populaire artikelen

Geen populaire artikelen gevonden.

populaire auteurs

Geen populaire auteurs gevonden.