categorieën

zoeken

recente Blogs

derek prince

authorpic Derek Prince was hoogleraar filosofie aan een vooraanstaande universiteit in Engeland, toen de Heer zich op een dag aan Hem openbaarde. Vanaf dat moment heeft hij zijn leven gewijd aan het bestuderen van de bijbel en het onderwijzen hieruit aan anderen.
(pagina 1 of 3)   
« Vorige
  
1
  2  3  volgende »

 Artikelen van deze auteur

Waar wacht God op?

Altijd maar weer die vraag: Waarom grijpt God niet definitief in? Waarom wacht Hij nog? Derek Prince geeft een antwoord zoals hij was: rechtuit en niet voor tweerlei uitleg vatbaar.

Wat is een man Gods (video studie)

Deze tijd vraagt om mannen die hun plaats innemen als vader van hun gezin. Derek werkt o.m. de functie van de man als priester, profeet en koning van zijn gezin uit. Praktisch en inspirerend.
Ons antwoord op Gods enorme liefde. De diepte van gevende liefde en de consequenties daarvan voor je leven.

Vader God (video studie)

Jezus is de Weg. Maar God de Vader is de bestemming! Eén van de grootste wonden in onze moderne samenleving is ontbrekend vaderschap. Deze diepe studie helpt u Gods vaderschap over uw leven te ontdekken en het voorbeeld dat daarin ligt voor alle vaders. Een vader voorziet in vier dingen: 1. Identiteit; 2. Een eeuwig thuis; 3. Bestemming; 4. Richting.
De mantel van gerechtigheid als remedie tegen schuldgevoelens, Gods heerlijkheid in plaats van schaamte, en de acceptatie van de Vader tegen afwijzing. Prachtig, bevrijdend onderwijs.
In deze dvd legt Derek Prince uit hoe christenen betrokken zijn in een geestelijke oorlog tegen demonische bolwerken die proberen ons denken te beheersen en iedere persoon lam te leggen. Hij legt uit wat de werking is van demonen, maar ook hoe we ze op basis van Jezus? bloed kunnen overwinnen.


Deze video gaat over de strijd in de hemelse gewesten en laat zien hoe christenen hun plaats kunnen innemen in die strijd, onder andere door gebed en vasten. Een studie die de samenhang laat zien tussen de geestelijke wereld en de natuurlijke, en onze plaats daarin als christenen.
Derek Prince wijst op het belang van onderscheid en zuiverheid in het omgaan met bovennatuurlijke manifestaties, in leer en in de persoonlijke levenswandel.
Manipulatie is iedere poging anderen te controleren of laten doen wat jij wilt, vanuit een geest die niet de Heilige Geest is. De bijbel noemt dat toverij.

Karaktervorming (video studie)

Bovennatuurlijke kracht en manifestatie in ons christelijke leven dreigt de aandacht af te leiden van de natuurlijke karaktervorming die God voor ons leven beoogt.
(pagina 1 of 3)   
« Vorige
  
1
  2  3  volgende »

site menu

populaire artikelen

Geen populaire artikelen gevonden.

populaire auteurs

Geen populaire auteurs gevonden.