categorieën

zoeken

recente Blogs

Dick Slikker

authorpic Dick is in Den Helder geboren in 1946. Heeft onderzoek in gezondheidszorg gestudeerd en heeft een Master of Science. Na enige jaren werkervaring in research is hij overgestapt naar zendingswerk. Was verantwoordelijk voor projecten en heeft veel gereisd in Oost Europa en de vroegere Sovjet Unie. Hij is betrokken bij projecten in het Midden Oosten en is nu werkzaam als consultant voor zendingsprojecten (zie: www.projectcaremc.org). Hij is beschikbaar voor spreekbeurten. Zijn preken zijn: praktisch, analytisch, helder, uitdagend. Niet alleen uitleg, maar vooral ook de vertaalslag naar een praktische toepassing is in zijn preken aanwezig.

 Artikelen van deze auteur

Ruth (2) audio

Ruth werkt en ontmoet de Heer van de oogst:

Ruth blijft niet afwachten en gaat werken, er moet brood op de plank. Daardoor ontmoet ze de Heer van de Oogst, die haar enorm zegent. Hij nodigt haar uit om de oogst binnen te halen, aar voor aar.

Ruth (1) audio

Noami vertrekt naar Moab, alles zit daar tegen. Ruth kiest voor God en ze gaan samen terug naar Israël. Naomi noemt zichzelf bitter. In Juda (lofprijs) en Bethlehem (broodhuis) was toch hongersnood. Ontvluchten we de problemen of zoeken we de reden.
Ruth Kiest.

Duur: 33 minuten

site menu

populaire artikelen

Geen populaire artikelen gevonden.

populaire auteurs

Geen populaire auteurs gevonden.